Tekstgrootte:
Stichting
Gehandicaptenraad Hengelo
Nico Maasstraat 58
7555 LT Hengelo
Button: Open het printvenster

Alle informatie op een rij...

Er zijn zoveel regelingen, voorzieningen en hulpverleningsinstanties dat het soms onduidelijk waar je moet zijn. Mensen met een beperking, willen graag zolang mogelijk zelfstandig wonen en functioneren. Als gehandicaptenraad Hengelo willen wij mensen individueel ondersteunen. Dit kan zijn met het verhelderen  van de hulpvraag, het aanvragen van een persoonsgebonden budget, het bemiddelen naar een instantie voor tijdelijke ondersteuning, het aanvragen van bijzondere bijstand of een aanpassing in huis.

Op het gebied van wonen, zorg en welzijn weten wij de wegen te bewandelen en kunnen u hierover nader informeren.  Samen met u zoeken we naar de best passende oplossing voor uw probleem of knelpunt. Daarom hebben wij geprobeerd de informatie stroom zoveel mogelijk te rangschikken in bovenstaande rubrieken.

De Raad bestaat uit een vaste kern van leden en een wisselend aantal van vrijwilligers ter ondersteuning van verschillende activiteiten. We hopen natuurlijk dat er zich steeds nieuwe vrijwilligers aanmelden.

tekst Samen sterk